STRESS, WERK-STRESS, BURN-OUT

Wij zijn ook in 'coronatijd' geopend 

Hartelijk welkom.


Wij zijn therapeuten  die al vele jaren werken op het gebied van relaties en individele groei. Met veel passie konden we velen weer een nieuwe toekomst geven door samen te werken aan de moeilijkheden die er waren te verwerken. 

Wij zijn opgeleid om bij deze moeilijkheden iets voor u te betekenen.

Op de site kunt u lezen wie wij zijn en hoe we werken.

Maak uw keuze voor relatie therapie of voor individuele gesprekken 

U bent van harte welkom in onze praktijk

en wij ontvangen u met koffie of thee. 


Arjo Ballast en Jeanette Wiersema werken aan je werkstress

Is de balans tussen werk en privé bij jouw zoek? Herken je dat je oververmoeid en volledig uitgeput voelt? En reageert je lichaam met hartkloppingen, angsten, concentratieverlies en slecht slapen op deze overbelasting?

Het is dan nu tijd om grenzen te stellen en de balans te herstellen tussen jou en je werkzaamheden. We gaan werken aan zelfinzicht in de patronen die tot die werkstress leiden. Wat is hierin jouw aandeel en op basis van welk ervaringen en conclusies doe jij je werkzaamheden. Door dit inzicht leer je patronen herkennen en kunt ze daardoor doorbreken. Zet zelf de eerste stap naar werkstress reductie.

Jouw lichaam weet als geen ander dat het niet meer gaat. Het zend jouw signalen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, pijn in je nek en schouders, maagklachten, een verkoudheid die maar niet over gaat, buikpijn, benauwdheid of hartkloppingen. Het wordt tijd voor andere keuzes dan een paracetamol of een goed nachtje slapen. Werken aan jezelf helpt pas echt en ook voor langere tijd.

OORZAAK WERKSTRESS

De oorzaak van werkstress kan velerlei zijn. Het kan zijn dat je wordt aangestuurd door (onbewuste) boodschappen uit het verleden. Soms pakt de drukte van de huidige maatschappij je op en stuwt je voort. Maar waarom pakt jouw dit? Waarom kan jij je daar niet van losmaken? Waarom kan jij geen grenzen stellen?

We willen of moeten soms meer en meer van ons zelf of van anderen maar krijgen niet meer tijd om dit op te pakken of te doen.

Gevolg hiervan is dat we moe en opgebrand raken. Dat we nergens geen energie meer voor hebben. Je raakt teleurgesteld in jezelf waarom jij het niet red en een ander, zo lijkt het, wel.

Het kan niet meer maar je wilt ook niet meer. Maar hoe doe je het dan? Hoe bepaal je jezelf bij keuzes en gaat daar ook naar leven? Wij helpen je graag op weg.

 


Herken je jezelf in dit verhaal? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en willen je graag helpen inzicht te krijgen.

Openingstijden

ma: 08:30 - 20:00

di  : 08:30 - 20:00

wo: 08:30 - 20:00

do : 19:00 - 20:00

vr  : 08:30 - 20:00

za : Gesloten

zo : Gesloten

Tarieven

individueel gesprek  € 60,00

Relatie therapie        € 70,00                  


Relatietherapie is met

mannelijke en vrouwelijke therapeut.Betaling loopt via faktuur met betaalverzoek

Jeanette Wiersema systeem therapeut en NLP coach.

Jeanette Wiersema   (55 jaar) 

Arjo Ballast eigenaar en therapeut bij praktijk levenswerk in Musselkanaal

Arjo Ballast

(59 jaar) 


“Als therapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)