Landelijke vereniging van psychosociaal werkenden
Rustappartement


Rust-appartement

 

Er kunnen situaties zijn dat we ons moeten ontrekken aan moeilijke omstandigheden of dat we een omgeving van rust nodig hebben.

Misschien zit je met vragen rondom relaties, zingeving, identiteit of geloof of voel je totaal uitgeblust. Mischien ben je vast gelopen in werk of familierelaties. Dan kan het goed zijn om je aan deze situatie te ontrekken. We bieden zelfstandig wonen met mogelijkheid van toezicht en begeleiding. Het verblijf  kan gecombineerd worden met pastorale en psychosociale zorg. We bieden individuele gesprekken aansluitend op uw situatie. De intake  kan zonder verwijzing van de huisarts  gedaan   worden. Als er echter sprake is van sterke psychiatrische problematiek zoals  suicide neigingen, psychotische verschijselen of alcohol en drugs verslavingen dan kunnen we u niet plaatsen.

 

We bieden een rustappartement met  woonkamer, keuken, douche toilet en slaapkamer . U treft een mooie bosrijke omgeving waar gewandeld en gefietst kan worden. Het ingerichte appartement kan per week besproken worden. De kosten voor gebruik van het appartement is € 175,00 p/week.

Hierbij  is het ook  mogelijk dat er maaltijden verzorgd worden. Voor verdere informatie kunt u altijd bellen.“Als therapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)

Openingstijden

ma: 08:30 - 20:00

di  : 08:30 - 20:00

wo: 08:30 - 20:00

do : 19:00 - 20:00

vr  : 08:30 - 20:00

za : Gesloten

zo : Gesloten

Tarieven

individueel gesprek  € 60,00

Relatie therapie        € 70,00                  


Relatietherapie is met mannelijke en vrouwelijke therapeut.

Betaling loopt via faktuur met betaalverzoek

Spreek uw naam en telefoon nummer in en u wordt z.s.m. terug gebeld. 

Jeanette Wiersema   (55 jaar) 

Arjo Ballast

(58 jaar)