identiteit

Praktijk Levenswerkvoor individuele-en relatietherapie

in Musselkanaal/ Stadskanaal  en omstreken 


Identiteit

Begeleiding vanuit de Christelijke identiteit. Je kunt als Christen heel bewust kiezen voor een christelijke hulpverlener. Wij gaan uit van de christelijke mens- en levensvisie .Wij hanteren christelijke waarden en normen in combinatie met professioneel handelen. Zo nodig betrekken we de levensovertuiging van de cliënt bij de hulpverlening, waar dit de hulpverlening ten goede komt. Wij streven naar een afstemming tussen hulpverlening en pastoraat met erkenning van de eigen verantwoordelijkheden als hier om gevraagd wordt. Ook voor christenen onder ons is het belangrijk te weten dat we samen kunnen werken aan ontvankelijkheid. Om uiteindelijk de liefde van God weer te kunnen ontvangen. Een belangrijk proces dat je voor de rest van je leven meeneemt.

 

Je hoeft geen Christen te zijn om bij ons in therapie te gaan. We vinden het wel belangrijk om te benoemen vanuit welke levensvisie wij werken.

Tarieven

individueel gesprek  € 60,00

Relatie therapie        € 70,00                  


relatietherapie is met mannelijke en vrouwelijke therapeut.


Betaling loopt via faktuur met betaalverzoek


KvK nummer : 011152871


Openingstijden

ma: 08:30 - 20:00

di  : 08:30 - 20:00

wo: 08:30 - 20:00

do : 19:00 - 20:00

vr  : 08:30 - 20:00

za : Gesloten

zo : GeslotenJeanette Wiersema 


Arjo Ballast


“Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)