PRAKTIJK LEVENSWERK VOOR RELATIE-EN INDIVIDUELE THERAPIE   IN  MUSSELKANAAL / GRONINGEN

Ervaring van een cliënt .

"Doordat ik met mijzelf behoorlijk in de knel kwam, door jaren te hebben moeten vechten,

en dit eenmaal voorbij was merkte ik dat de stress receptoren nog behoorlijk aanwezig waren.
Heb ik besloten om de helpende hand in te schakelen via Praktijk Levenswerk,

om vrij van geest te kunnen zijn en om mijzelf weer te kunnen vinden.
Ik werd liefdevol ontvangen, en in alle rust wordt er eerst besproken wat we gaan doen

en belangenrijk wat mijn vraag is, met deze gegevens beginnen we met de sessie Systemisch werken.

Een bijzondere fijne intense ervaring want hierin leer je te voelen, je te geven aan jezelf,

en je laten leiden wat je voelt.
D.m.v stippen wat je mag uitzoeken en vervolgens op de grond legt en die ook weer verplaatst kunnen worden, aan de hand van een vraag stelling wat jezelf heb aangegeven wordt je geleid in een spel van wat je voelt, wat je gedachten tegen je zeggen om juist alles helder te kunnen krijgen, los van kunnen komen, en het gevoel krijgt dat er een last van je schouders valt, waar jezelf je antwoorden geeft .
En wat je voelt dat breng je uit in woorden, wat ook weer bepaalde emoties bij je oproept en een ontlading geeft, een ontlading van weg vloeien van je vraag waar je mee zit waar je rust door krijgt, en zelf inzicht.

Ook werken met attributen zoals blokjes die je neer kunt zetten naar je inzicht om te kijken waar jijzelf staat, waar door je groeit, wat je geworden bent, maar ook wat je achter je kunt laten, afscheid nemen waar je vast in zat, inzicht krijgen waar je heen wilt en een positieve inkijk krijgt in je eigen wereld en in je leven.

Bij mij heeft de sessie nog een aantal dagen zijn nawerking, en dan knapt de grijze lucht open en zie je weer de blauwe hemel waar de zon mag schijnen, rust in je hoofd maar ook in je lichaam, een lekker gevoel, het leren omgaan met het leeg zijn wat je hebt achter gelaten en waar je weer opnieuw mag gaan bouwen, met nieuwe energie en kracht en positieve kijk, en zonder angst met een dosis zelf vertrouwen.

Alle tijd en aandacht wordt aan jou gegeven, maar ook het vertrouwen, de omgeving voelt fijn en rustig, de sessie wordt in alle rust en tijd gegeven niets moet alles mag, je mag je laten gaan en je wordt weer opgevangen.

Een erg fijne methodiek om jezelf weer te kunnen vinden, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen en waar je hoofd wordt geleegd om weer ruimte te kunnen creeren voor fijne gedachten, en waar jij je verdriet kunt achterlaten".

P. W.

Tarieven/uur 

Individueel gesprek  € 70,00

Relatietherapie        € 90,00                  

Relatietherapie is met mannelijke en vrouwelijke therapeut.Betaling loopt via faktuur met betaalverzoek

Praktijk Levenswerk

voor individuele-en relatietherapie


 in Musselkanaal / Stadskanaal / Emmen / Groningen

geregistreerd therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging LVPW


“Als therapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ )  en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)