Landelijke vereniging van psychosociaal werkenden
assertiviteit

Assertiviteit

Heb jij dat vaak dat je uit een gesprek komt en achteraf baalt dat je niet hebt gezegd wat je wilde zeggen? Baal je dan ook zo van jezelf. Weet jij je vinger er op te leggen waarom je het niet hebt gezegd of wat je tegen hield?

Al aan een assertiviteitscursus gedacht? Misschien heb je wel boeken er over gelezen. En, werd het daar anders van?

Je kunt veel geld en tijd investeren in assertiviteits- of communicatietrainingen of boeken lezen over zelf expressie.  Je kunt ademhaling technieken leren in combinatie met spreken in het openbaar. Je kunt leren spreken met stemverheffing enz. soms erg handig en leerzaam.

Ons inziens is het effectiever als we aan de slag gaan met jou en er samen achter komen welke blokkades er zijn of welke desastreuse overtuigingen, dat betekend hoe je over jezelf denkt. Dus geen technieken en vaardigheden maar naar de bron waaruit dit gedrag komt. Dat je daarnaast inzicht krijgt in welke deel je van jezelf laat deelnemen aan overleggen of gesprekken. En we willen je laten voelen en/ of laten inzien welk effect het heeft als jij een ander deel van je persoonlijkheid laat spreken.

ja, ik wil ook mijn probleem bij de bron aanpakken.


“Als therapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)

Openingstijden

ma: 08:30 - 20:00

di  : 08:30 - 20:00

wo: 08:30 - 20:00

do : 19:00 - 20:00

vr  : 08:30 - 20:00

za : Gesloten

zo : Gesloten

Tarieven

individueel gesprek  € 60,00

Relatie therapie        € 70,00                  


Relatietherapie is met mannelijke en vrouwelijke therapeut.

Betaling loopt via faktuur met betaalverzoek

Spreek uw naam en telefoon nummer in en u wordt z.s.m. terug gebeld. 

Jeanette Wiersema   (55 jaar) 

Arjo Ballast

(58 jaar)