Vergoeding

 

De verzekering:

Na tien jaar therapiewerk te hebben gedaan in Hoogeveen hebben wij de praktijk opgeheven toen wij naar Musselkanaal zijn gegaan. Ook de beroepsvereniging hebben wij opgezegd omdat wij andere plannen hadden.

Echter, net als jou wisten veel mensen met een hulpvraag ons toch te vinden. Ook klanten uit Hoogeveen, die eerder naar tevredenheid waren geholpen, deden herhaald een beroep op ons.

Dat heeft ons doen besluiten om de praktijk in Musselkanaal weer op te bouwen.

Het neemt even weer zijn tijd tot dat je weer volwaardig lid kunt worden van de beroepsvereniging. Ook wij, ondanks alle ervaring, moeten weer voldoen aan de strenge criteria.

In de tussentijd zitten wij niet stil maar naast de al bestaande opleidingen en al aanwezige ervaring zijn we druk met aanvullende scholing.

Daarnaast wordt de praktijk uitgebreid met een gediplomeerde NLP-master geschoolde coach die nu aanvullend een training tot intuïtief coachen volgt.

Wij vinden het belangrijk om naast de al bestaande kwaliteit blijvend lerend in ons vak te staan om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

 

Onze aanvraag om weer LVPW lid te worden is onderweg. Tot die tijd vergoed de verzekering niet. Daarom hanteren wij, tot dat we weer lid zijn van de beroepsvereniging, een lager tarief.

Dus wel de kwaliteit van tien jaar dienstverlening maar voor een tijdelijk lager tarief.

Als voorwaardig LVPW lid zal straks de vergoeding afhankelijk zijn van jouw verzekeringmaatschappij en het gekozen pakket.

 

We ontvangen je graag in onze gezellig ingerichte praktijkruimte. Vele andere klanten hebben aangegeven dat deze omgeving positief bijdraagt aan het gevoel bij ons op hun plek te zijn.

 

 

 

 

Psychosociaal

therapeuten 

Angst 

Depressie

Burn-out / Stress

Zelfvertrouwen

Onzekerheid

Trauma 

Rouw

Relatieproblemen

 

Lokatie  Musselkanaal 

Praktijk "Levenswerk"

psychosociale hulpverlening 

Frans Halslaan 14 

9581EW Musselkanaal 

 

Openingstijden

ma: 08:30–20:00

di: 08:30–20:00

wo: 08:30–20:00

do: 19:00–20:00

vr: 08:30–20:00

za: Gesloten

zo: Gesloten

 

 

 

Neem contact op om u aan te melden.

 

Bel  0599 - 856887

 

 

 

Spreek uw naam en telefoon nummer in.

U wordt tussen 18.00 - 20.00 uur  terug gebeld.

 

Stuur een mail : a.j.ballast@gmail.com

 

Tarieven

individueel gesprek € 50,00

Relatie therapie       € 65,00